100% ΔΙΚΟΚΚΟ
Κριτσίνι Spelta Organics

Bιολογικό κριτσίνι με 100% αλεύρι από Δίκοκκο Σίτο

4,6g/100g φυτικές ίνες , χωρίς χλώριο και βαρέα μέταλλα

Φιλτραρισμένο νερό

Πηγή εδώδιμων ινών

Vegan

Αγαπάς τα κριτσίνια; Αυτά τα γευστικά βιολογικά ραβδάκια, μπορούν να σας αλλάξουν κάθε στιγμή της ημέρα σας. Νόστιμα και τραγανά snacks από βιολογικά συστατικά, με κυριότερα το αλεύρι από Δίκοκκο σίτο και το λάδι καρύδας.

Το Κριτσίνι 100% Δίκοκκο της SpeltaOrganics προσφέρει πλούσια οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η χαμηλή περιεκτικότητα γλουτένης το καθιστά ιδιαίτερα εύπεπτο.

Το Δίκοκκο αλεύρι – Triticum dicoccum είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία όπως ποτάσιο, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο και ψευδάργυρο.

Το φιλτραρισμένο νερό δεν περιέχει χλώριο και βαρέα μέταλλα.

Για τη παραγωγή του επιλέγονται προσεχτικά συστατικά, που δεν περιέχουν πρόσθετα λιπασμάτων, ορμονών, χημικών, φυτοφαρμάκων, χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και δεν είναι μεταλλαγμένα και επεξεργασμένα, τα οποία αποδεδειγμένα επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Παράγεται και διακινείται σύμφωνα με τον κανονισμό αριθ. (ΕΚ) 1169/2011 του ΕΦΕΤ.

Ελέγχεται και πιστοποιείται βάσει των κανονισμών 834/2007 & 889/2008 της ΕΕ, από το ινστιτούτο ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών τροφίμων Bio-Hellas και φέρει ειδική σήμανση, που αφορά το βιολογικό τρόπο παραγωγής του, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

100% Βιολογικό
Vegan
Γλυκαιμικό Φορτίο: Υψηλό
Ισοδύναμα Υδατανθράκων: 6,0
Συστατικά:  
Αλεύρι από Δίκοκκο Σίτο*, Αλεύρι από Δίκοκκο Σίτο Ολικής Αλέσεως*, Φιλτραρισμένο Νερό, Λάδι Καρύδας*, Ξύδι*, Ζάχαρη Καρύδας*, BakingPowder*, Θαλασσινό Ακατέργαστο Αλάτι

Ελεύθερο από: Υδρογονωμένα Λιπαρά, Λευκή Ζάχαρη
Βάρος ανά τεμάχιο: 200g

Ανά 100γρ/Per 100g
Ενέργεια/Energy: 443 kcal/1854 kj
Λιπαρά/Fat: 23,1g
Κορεσμένα/Saturates: 18g
Υδατάνθρακες/Carbohydrates: 54g
Σάκχαρα/Sugars: 7,5g
Πρωτεΐνη/Protein: 7,7g
Εδώδιμες Ίνες: 4,6g
Νάτριο: 0,7g
Ω-3 λιπαρά οξέα: 0,0g