ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ - ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ

 

 • Στη Spelta Organics ζούμε διαφορετικά!

  Πιστεύουμε, ότι η ίδια η ζωή είναι εξαιρετικά πολύτιμη και είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, να είμαστε υγιείς και να χαιρόμαστε όλες τις όμορφες στιγμές της, για πάντα!

  Περιβάλλον & Ζωή

  Περιβάλλον, αυτό που μας περιβάλλει και που ζούμε μέσα του και μαζί του. Όταν φροντίζεις το περιβάλλον, τότε σε φροντίζει και αυτό!

  Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί για εμάς αυτονόητη στάση ζωής για να προστατευτεί η δική μας υγεία και η ζωή των επόμενων γενεών.

  Προστασία και ευημερία των ζώων

  Τα ζώα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του οικοσυστήματος μας, είναι έμψυχα όντα με δικαίωμα ζωής, υγείας και ευημερίας.

  Η συνύπαρξη μας με τα ζώα και ειδικά με τα παιδιά μας είναι ευεργετική για πολλούς λόγους, τόσο σωματικούς όσο και ψυχικούς. Απλώς και μόνο με την ύπαρξή τους τα ζώα διδάσκουν την πίστη, τη φιλία, τη συμπόνια και την ανιδιοτελή αγάπη.

 • Καθαρή τροφή

  Στη Spelta Organics πιστεύουμε ότι,

  – μπορούμε να αλλάξουμε, όλη τη φιλοσοφία παραγωγής της τροφής μας!

  – τα τρόφιμα πρέπει να είναι διαφορετικά, να είναι απλά, να είναι καθαρά και νόστιμα!

  – πρέπει να γνωρίσουμε και να αξιοποιήσουμε όλα εκείνα τα πρωτογενή συστατικά, όπου η φύση μας προσφέρει απλόχερα και το μόνο που χρειάζεται είναι, να τα γνωρίσουμε, να τα συνδυάσουμε και να τα αξιοποιήσουμε προς όφελος μας!

  Τι κάνουμε

  Στη Spelta Organics δημιουργούμε μία σειρά βιολογικών και ταυτόχρονα λειτουργικών τροφίμων νέας γενιάς, 100% καθαρά, από 100% βιολογικά συστατικά, με το καθαρότερο νερό και με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε διατροφικά στοιχεία, εξαιρετικά ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό.

  Θέλεις να γνωρίσεις τα καθαρότερα και τα πιο ωφέλιμα τρόφιμα στην Ελλάδα;


ti-pisteuome-spelta3